Tinjauan tina Semalt


Eusina

  • Naon Semalt?
  • Naon Dupi Semalt sareng Naha?
  • Naon SEO?
  • Kumaha cara Semalt ngabantosan sareng SEO?
  • Naon Website Analytics
  • Kumaha cara Semalt ngabantosan analytics situs web?
  • Tim Semalt
  • Palanggan wareg
  • Studi Kasus
  • Ngahubungan Semalt
Semalt mangrupikeun agénsi pamasaran anu lengkep tumpukan anu nawiskeun sababaraha jasa konci pikeun ngabantosan bisnis tumbuh ka tingkat anyar: AutoSEO, FullSEO, Semalt Web Analytics, Pangwangunan Web, Produksi Video sareng jasa anu sanés.

Semalt diadegkeun dina taun 2013 sareng gaduh catetan lagu panjang ampir dasawarsa dina ngabantosan usaha ngahontal lalu lintas sareng tingkat kamekaran anyar ku cara ngagunakeun alat SEO sa-cut, analytics sareng strategi pemasaran anu ngaropéa.

Naon Dupi Semalt sareng Naha?

Semalt ngabantosan usaha janten langkung suksés ku ningkatkeun rangking SEO maranéhanana, ku cara ningkatkeun hasil pamasaran ku ngaliwat analytics situs wéb sareng ku nawiskeun sajumlah jasa konci anu sanés seueur usaha pikeun kamekaran sapertos ngembangkeun wéb sareng produksi video kalebet pidéo panjelasan.

Semalt ngagaduhan misi ngabantosan masing-masing klien ngahontal tingkat kasuksésan anyar ku nawiskeun rangkéian SEO sareng jasa pamasaran anu ramah.

Semalt nyebatkeun yén tujuanna nyaéta pikeun ngabantosan para nasabahna dugi ka luhur dina Google atanapi dina kahirupan. Éta narékahan pikeun nyayogikeun para nasabah sareng jasa palanggan responsif sareng sajumlah jasa pamasaran anu tiasa laksanakeun anu tiasa dilaksanakeun dina sagala anggaran.

Naon SEO?

SEO atanapi search engine optimization mangrupikeun prosés pikeun meunang langkung seueur lalulintas ti hasil pamilarian alami mesin pencari.

Unggal mesin pencari utama (Google sareng Bing) ngagaduhan daptar hasil pamilarian primér anu kalebet halaman wéb sareng jinis kontén séjén sapertos video sareng postingan média sosial.

Optimisasi mesin pencari mangrupikeun prosés meunang halaman wéb sareng eusi pikeun nembongkeun leuwih jelas dina hasil kasebut. Ieu mangrupikeun prosés multimédia anu ngalibatkeun pilihan keyword, gedong link, optimasi dina kaca sareng sababaraha léngkah anu sanés.

Dina gambar di handap ieu, SEO ngarujuk kana ngabantosan halaman wéb anjeun dina daérah "organik" dimana situs web bakal pangkat langkung luhur nalika usaha SEO dilaksanakeun bari muncul dina "dibayar" biaya masing-masing situs wéb éta ngalangkungan bayar-per-klik (PPC) pariwara.

Kumaha cara Semalt ngabantosan sareng SEO?

Ti saprak 2013, Semalt parantos ngabantosan sajumlah usaha sareng ningkatkeun optimasi mesin pencari maranéhanana sareng gaduh catetan lagu suksés anu panjang anu parantos nyababkeun tina upaya.

Dinten Semalt ngabantosan usaha sareng search engine optimization utamina ngalangkungan dua jasa konci: Otomatis SEO sareng Full SEO, anu digariskeun di handap ieu.

Semalt ogé nawiskeun Konsultasi Bébas SEO pikeun ngabantosan usaha pikeun nangtukeun naon waé kabutuhan ayeuna sareng mutuskeun antara dua bungkusan antawis jasa anu ditawaran perusahaan.

Otomatis SEO

Otomatis SEO mangrupikeun tingkat SEO tina éntri jasa SEO anu dasarna nawiskeun rangkéian SEO pikeun harga mimiti anu murah. Ladenan kalebet: optimasi on-page, wangunan link, panalungtikan keyword, kamajuan visibilitas wéb sareng analytics wéb.

Semalt nawiskeun ieu salaku pilihan anu saé pikeun usaha anu turun di bumi atanapi henteu yakin tim mana ngamimitian sareng search engine optimization na. Auto SEO ngungkit téknologi mesin pencari mesin pencari bodas pikeun ngabantosan halaman wéb ngahontal réngking gancang kalayan gancang.

Éta hargana ngan ukur $ 0,99 kanggo ngamimitian sareng uji coba 14 dinten Auto SEO, sareng ti dinya biaya lumayan sakitar sakitar $ 99 per bulan kalayan diskon salami 3 bulan, 6 bulan, sareng pembelian taunan.

Kusabab Otomatis SEO nawiskeun biaya anu lumayan pisan, jasa ieu janten langkung populer di kalangan perusahaan ngamimitian sareng anu milari mangtaun sababaraha lalulintas awal ngaliwatan usaha optimasi search engine dasar tanpa ngalaksanakeun anggaran bulanan anu tinggi anu diwajibkeun ku agénsi anu sanés.

SEO lengkep

Full SEO mangrupikeun pilihan tingkat luhur kadua anu ditawarkeun ku Semalt anu ngagaduhan sajumlah fitur dina tingkat jasa anu langkung luhur tibatan Otomatis SEO.

Full SEO nawiskeun pakét komprehensif anu kalebet: panulis eusi, optimasi internal, ngalereskeun kasalahan situs wéb, penghasilan link, pangrojong sareng konsultasi sareng jasa tambahan anu dibutuhkeun ku klien.

Klién SEO SEO pinuh kalebet perusahaan e-commerce anu langkung ageung sareng webmaster individu sareng pangadeg ngamimitian. Tilu pilihan sayogi pikeun Full SEO: lokal, nagara atanapi SEO global gumantung kana daérah anu hoyong palay ku klien.

Pinuh SEO mangrupikeun pilihan anu saé pikeun usaha anu mimiti ngiringan tahap kamekaran sareng kedah mastikeun halaman wébna tunduk sareng standar SEO pang anyarna, yén sagala kasalahan SEO dikedimalkeun, sareng anu hoyong hasil SEO jangka pondok sareng jangka panjang.

Tingkat jasa anu langkung luhur ngabantuan usaha mastikeun yén sadaya pancén SEO anu diperyogikeun pikeun ningkat dina réngking sareng tetep aya nu nuju didamel unggal sasih: tina wangunan link nepi ka nyiptakeun kontén, ngalereskeun kasalahan situs, optimasi dina-halaman, sareng panalungtikan keyword.

Harga pikeun Full SEO variasina gumantung kana kabutuhan klien sareng proyék, sareng langkung seueur rinci ngeunaan harga tiasa dikonfirmasi ku ngahubungi salah sahiji wakil Semalt.

Naon situs web analytics?

Analytics wéb mangrupikeun jinis-jinis data anu ditangkep ngeunaan situs wéb: naha éta data éksternal ngeunaan kedudukan posisi mesin pencari sareng rangking pesaing atanapi data internal ngeunaan lalulintas, tingkat konvérsi, tingkat bouncing, sareng sajabana.

Data ieu tiasa dimanfaatkeun pikeun ningkatkeun situs web ku sababaraha cara. Kalayan data anu aya dina manah kampanye pamasaran anu efektif, penting pikeun ngandelkeun analytics situs web pikeun kasuksésan jangka panjang nganggo situs wéb.

Conto analytics situs web tiasa kalebet posisi ranking pikeun kecap konci anu khusus, daptar kata konci pikeun situs wéb, laporan optimasi dina-halaman, daptar situs web anu saingan sareng rangkingana, seueur statistik ogé.

Kumaha cara Semalt ngabantosan analytics situs web?

Semalt nawiskeun luhureun garis analitis wéb garis anu ngamungkinkeun para pangguna ngalaksanakeun sababaraha pancén pikeun bisnis maranéhanana. Peringkat kata kunci bisa gancang dicek nganggo alat sareng nunjukkeun visibilitas situs wéb dina internet.

Ngabandingkeun situs web ogé tiasa digali. Kasalahan optimasi dina-kaca tiasa dikenalkeun. Laporan wincikan wincikan wéb tiasa ditarik iraha waé ogé.

Alat analitik situs wéb Semalt nawiskeun wébmaster kakuatan pikeun ngajalajah kasempetan pamasaran énggal sareng nangtoskeun naon anu dianggo sareng usaha SEO na naon anu tiasa ningkat.

Alat analitis Semalt anu pohara populér sareng nawiskeun rangkaean modul kalebet:
  • Saran konci anu masihan ideu pikeun kecap konci anyar pikeun bisnis
  • Peringkat kata kunci pikeun ngalacak posisi keyword dina mesin pencari unggal dintenna
  • Ngawasi merek anu nampilkeun popularitas wéb
  • Modél sajarah posisi keyword anu nampilkeun réngking dumasar kana waktos
  • Anu ngajajah pesaing anu ngamungkinkeun para pamaké pikeun nalungtik pangkat sareng kecap konci pesaingna
  • Sareng hiji situs web anu nganalisa situs wéb pikeun nurutkeun prakték SEO pangsaéna.

Tim Semalt

Tim Semalt sayogi sayogi 365 dinten sataun sareng 24/7 pikeun ngabantosan para nasabahna nuju nyetél jasa Otomatis atanapi Full SEO atanapi jasa sanés anu ditawarkeun perusahaan.
Semalt kantor pusatna di Kyiv, Ukraine tapi tim global nawiskeun dukungan sareng komunikasi klien dina sababaraha basa kalebet Inggris, Perancis, Italia, Turki sareng seueur deui.
Teu kawas agén-agén sanés anu sering kakurangan tim anu nyata, tim Semalt parantos diaksés sareng tiasa patepang dina waktos naon waé pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan jasa SEO, analytics wéb, pamekaran wéb, jasa penciptaan video sareng seueur deui.
Fakta Menarik: Semalt ngagaduhan kuya piaraan anu pikaresepeun anu namina Turbo anu ngagaduhan jasa maskot perusahaan sareng cicing di kantor. Upami anjeun kantos ngadatangan Semalt di kantorna di Kyiv, tong hilap liren teras ngucapkeun salam ka Turbo!

Palanggan wareg

Semalt parantos ngabantosan seueur perusahaan ngahontal tingkat bisnis anu anyar ku kéngingkeun langkung seueur lalulintas, ningkatkeun pamasaran eusi, leveraging analytics kanggo kamekaran sareng seueur deui.

Hasilna, perusahaan ngagaduhan catetan lagu panjang anu ratusan nasabah wareg, seueur anu janten pelanggan palanggan setia.

Sakur testimonial ieu tiasa ditingali dina bagean Klién Pelanggan dina halaman wéb Semalt sareng aranjeunna ngalangkungan langkung ti 30+ testimoni video, langkung ti 140+ testimoni anu ditulis sareng 24 kajian kasus lengkep, sareng seueur ulasan sanés dina Google sareng Facebook.

Studi Kasus

Semalt parantos nyebarkeun sajumlah seueur studi kasus anu lengkep dina situs wéb na parantos nunjukkeun paningkatan pangulintas salaku hasil tina pamakean jasa Otomatis SEO atanapi Full SEO jasa. Masing-masing kajian kasus ngagaduhan langkung rinci anu tiasa dibaca ku ngaklik mana-mana daptar.

Saha waé anu resep kana SEO Semalt atanapi palayanan pamasaran anu sanés tiasa nganjang halaman wéb anjeun pikeun ningali sarat kasus studi anu nunjukkeun efektifitas jasa pamasaran anu béda anu ditawarkeun perusahaan.

Ngahubungan Semalt

Sambungkeun sareng Semalt pikeun ngabahas SEO sareng jasa sanésna gampang. Website éta gampang napigasi pikeun milari pilihan pikeun Konsultasi SEO Gratis atanapi kanggo ngamimitian ku laporan laporan situs wéb gratis.

Semalt nawiskeun dukungan multi-basa sareng tim global anu réspon gancang naros. Ngamimitian ku Semalt tiasa janten masalah anu gampang pikeun nyandak laporan kinerja situs web gratis atanapi ngahubungi salah sahiji perwakilan aranjeunna pikeun ngamangpaatkeun konsultasi SEO gratis.